Slagstempel laten maken

Slagstempel op maat

Wilt u uw logo of ontwerp in hout, leer, vlees, rubber of ander kunststof afdrukken? Dan is een slagstempel op maat een goede keuze. Wij maken slagstempels volledig op maat. Heeft u een specifieke vorm nodig voor uw stempel? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en dus zeer flexibel met het maken van de stempel.

Nadat u de afmeting en dergelijke hebt toegestuurd via het formulier sturen wij een persoonlijke offerte naar u op voor de slagstempel.

Uw slagstempel wordt gefabriceerd door Nijdeken Graveertechniek B.V., wij zijn al jarenlang experts op het gebied van gravures, frezen van metaal en overige metaalbewerkingen. Met grote klanten staat kwaliteit bij ons voorop. Uw stempel zal dan ook worden gegraveerd door hoogwaardige machines, hierdoor bent u verzekerd van een goed resultaat.

Waarom laten graveren bij Nijdeken?

Waarom laten graveren bij Nijdeken?

Duurzaam gereedschap

De slagstempel is tevens een goed gereedschap voor ieder die graag zijn kenmerk laat zien. Uw ontwerp kan namelijk gemakkelijk met één slag op vrijwel iedere stof worden gedrukt. Daarnaast wordt de stempel ook nog een tijd gehard, waardoor het ook een zeer duurzaam gereedschap is die consistent precieze printen geeft.

Logo scherp gegraveerd

Unieke formaten​

Goed voor leer​ en diversen

Ringslagstempels​

Vraag hier uw eigen slagstempel aan

Soortgelijke producten

  • slagstempels-alfabet

    Slagletters Alfabetisch A-Z

     45,00 178,00 Excl. BTW
    Opties selecteren

Vraag hier uw persoonlijke slagstempel aan

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Vraag hier uw brandstempel aan